_
TEXT:
Aeonsun
_
OBRÁZEK:
Umělá Inteligence ChatGPT od OpenAI pomocí DALL·E 3
_
SLOŽENÍ
500 gramů Ovesné vločky
950 gramů Kefírové mléko
500 - 600 ml Voda
1 - 1,5 čajová lžička Sůl
1 čajová lžička Černý pepř
1 čajová lžička Kmín
1/2 čajové lžičky Kajenský pepř (chilli)
2 - 3 polévkové lžíce Provensálské byliny
1 polévková lžíce Ocet
4 - 6 stroužků Česnek (najemno)
1 středně velká Cibule (najemno)
POSTUP
V hrnci smícháme suroviny a ten přikrytý necháme při pokojové teplotě fermentovat. Po 12 -24 hodinách by mělo být hotovo. Hrnec uchováváme poté v lednici, kde vydrží týden.
Žádné komentáře:
Okomentovat