OBRÁZEK - VADŽRAJOGÍNKA

OBRÁZEK - VADŽRAJOGÍNKA
Obrázek AI ChatGPT od OpenAI pomocí DALL·E 3

TRANSLATE

STRÁNKY



STRÁNKY

STRÁNKY - PROJEKTY


Prohledat tento blog



VYBRANÝ PŘÍSPĚVEK

1.1 RITUÁL SUN AEON SUN

_ TEXT: Aeonsun _ Pro ritualizování meditace /// je komentář /// ZAČÁTEK RITUÁLU Třikrát  zlehka  tleskni  dlaněmi o sebe AKTIVACE /// začát...


OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY - POSLEDNÍCH 7 DNÍ


PŘÍSPĚVKY

pondělí 11. listopadu 2024

43.6 ZÁKLAD SLANÝCH FERMENTOVANÝCH OVESNÝCH VLOČEK S KEFÍROVÝM MLÉKEM, ČESNEKEM A PROVENSÁLKÝMI BYLINAMI

_

TEXT:

Aeonsun

_


OBRÁZEK:

Umělá Inteligence ChatGPT od OpenAI pomocí DALL·E 3

_


SLOŽENÍ


500 gramů Ovesné vločky

950 gramů Kefírové mléko

500 - 600 ml Voda

1 - 1,5 čajová lžička Sůl

1 čajová lžička Černý pepř

1 čajová lžička Kmín

1/2 čajové lžičky Kajenský pepř (chilli)

2 - 3 polévkové lžíce Provensálské byliny

1 polévková lžíce Ocet

4 - 6 stroužků Česnek (najemno)

1 středně velká Cibule (najemno)



POSTUP


V hrnci smícháme suroviny a ten přikrytý necháme při pokojové teplotě fermentovat. Po 12 -24 hodinách by mělo být hotovo. Hrnec uchováváme poté v lednici, kde vydrží týden.




Žádné komentáře:

Okomentovat