_
TEXT:
Čaroděj Aeonsun
_
OBRÁZEK:
Umělá Inteligence Microsoft Bing pomocí DALL·E 3
_
Do velké mísy vysypeme
500 gramů Ovesné vločky
60 - 100 gramů Syrovátkový Protein ochucený ( gramy podle toho jak moc chceme bílkovin a jakou chceme chuť )
100 gramů Rozinky nebo 2 - 4 Jablka ( pomeranče, mandarinky, ... )
75 - 150 gramů Kokos strouhaný
Špetka Sůl
Přidáme
1 litr Kravské mléko
150 - 200 ml Ovocný sirup
150 gramů Jogurt živý nebo 200 ml Kefírové mléko
600 - 1200 ml Voda (podle požadované konzistence)
Promícháme a necháme přikryté 7 - 9 hodin ( někdo nechává i déle 12 - 16 hodin ) fermentovat při pokojové teplotě. Skladujeme v lednici, kde to vydrží až 5 - 7 dní.
Jíme studené, ohřátím ( resp. vařením ) bychom ztratili benefity Fermentovaných ovesných vloček.
Žádné komentáře:
Okomentovat